- o pulpa de pui
- o jumatate de morcov
- o jumatate de pastarnac
- o jumatate de patrunjel (radacina)
- o felie de gulie
- o bucatica de telina
- o felie de ceapa
- o bucata de cartof dulce
- un cub de spanac
Se pune la fiert pulpa de pui (fara piele) cu toate legume exceptand cartoful dulce si spanacul. Le lasam sa fiarba in apa cat sa le acopere (mai putem adauga pe parcurs, dar sa nu fie multa apa pentru ca ar fi bine sa o folosim pe toata la final, sa nu pierdem din vitamine) la foc mic aproximativ o ora.Apoi punem cartoful si spanacul si mai lasam inca 10-15 minute.Eu am folosit spanac congelat, nu am avut proaspat. In plus, am citit ca spanacul proaspat contine mai multi sulfiti decat cel congelat, insa calitativ nu prea sunt diferente. Pentru mancarica am pasat toate legumele, mai putin ceapa, si am maruntit doar jumatate din carnita. Bun de tot!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu