Faceți căutări pe acest blog

vineri, 29 iunie 2012

Carnita cu legume si cous-cous(8+)

 Ingrediente:

  • o bucatica de carne de vitel
  • 2-3 bucatele de ardei gras
  • o  jumatate de morcov
  • 2-3 frunze de spanac
  • o masura de lapte 
  • o lingura de cous-cous
  • cateva frunze de patrunjel
   Am pus carnea la fiert si am lasat-o cam o jumatate de ora. Stiu ca e o adevarata loterie cu carnea de vita/vitel, eu am avut noroc sa se fiarba foarte repede. 

    Cand a fost aproape gata, am pus morcovii si ardeii. Dupa vreo 15 minute am pus si frunzele de spanac. Cand au fost toate fierte, le-am scos in castronelul lui bebe si am pus cous-cous-ul in 'supa' (inainte, l-am limpezit foarte putin) si l-am lasat sa se fiarba cam 3-4 minute amestecand continuu. Apoi, am pasat carnea si legumele (+patrunjelul) cu putina zeama si am adaugat cuos-cous-ul si masura de lapte. 
    A fost prima data cand i-am dat cous-cous si i-a placut mult.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu