- o nectarina
- un mar
- 6/7 lingurite de branza de vaca
Nectarina am avut-o de vara trecuta. Am pus cateva nectarine, piersici si pere in congelator (le-am infasurat in servetele pe fiecare in parte si le-am pus in congelator in pungi cu etichete ca sa stiu care e acolo) ma gandeam ca o sa prinda bine cand incepem diversificarea (de fapt, ideea am avut-o de la bunica mea). Gustul fructelor care au fost decongelate este asemanator cu cel al fructelor din compot, doar ca nu au zahar.
Nectarina am spalat-o, am taiat-o in doua si am scos samburele, apoi am pus-o un minut in cuptorul cu microunde si i-am curatat coaja. Apoi am taiat-o bucati si am pasat-o putin cu blenderul de mana. Marul l-am stors cu storcatorul de fructe si zeama am turnat-o peste nectarina, am adaugat branzica si gata. Bun de tot!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu